Відповідно до Порядку розповсюдження та обліку видавничої продукції науковими установами, співробітниками Інституту картоплярства НААН здійснено міжбібліотечний обмін з науковими установами мережі НААН, Національними бібліотеками та освітніми закладами.
Вченою радою ІК НААН рекомендовано розповсюдити монографію «Картоплярство: Методи оцінки якості» / За редакцією А.А. Бондарчука, Т.М. Олійник. – Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2021. – 456 с.
В книзі викладено основні вимоги за виконання аналітичних робіт, практичні питання організації лабораторії. Автори намагались зібрати і проаналізувати класичні, а також сучасні методи оцінки якості та основи формування і збереження споживчих якостей картоплі.
Книга розрахована на селекціонерів, науковців, а також студентів, аспірантів і викладачів навчальних закладів.